Fire berekenen | Fire rekentool

Fire gaat al jaren uit van een vaste berekening. Door het invullen van de juiste gegevens doe je een voorspelling van wanneer en met welke bedragen jij fire kan berekenen. Door de onderstaande som kun je berekenen hoe lang het duurt tot jij fire bereikt. En hoeveel euro jij per maand op zij moet gaan zetten. Voor iedere persoon en situatie is dit anders aangezien jij (hopelijk) niet hetzelfde leven lijdt als jouw buurman.

De som
Jaarlijkse uitgaven vermenigvuldigen (x) met 25 = totaalbedrag om fire te berekenen. Let er wel op dat dit een vuistregel is waarbij er wordt uitgegaan dat je minimaal 4% rendement op jouw investeringen hebt.

Voorbeeld fire berekening
Linda geeft maandelijks 2.800 euro uit. Zij vermenigvuldigt dit met twaalf (aantal maanden in een jaar) = 33.600 euro. Vermenigvuldig dit bedrag hierna met 25 en kom op het totaalbedrag = 840.000 euro. Je denkt nu wellicht, dit bedrag ga ik toch nooit bij elkaar sparen? Dat hoeft gelukkig ook niet. Je investeert steeds per maand een deel van jouw inkomen waardoor je met een gemiddeld rendement van +4% fire zal gaan bereiken.

Wil jij succesverhalen van mensen lezen die fire al bereikt hebben? Lees het hier op onze blog.

(Visited 1.689 times, 1 visits today)