Gratis

We vinden het belangrijk dat fire worden voor iedereen toegankelijk is. Hierdoor hebben het grootste deel van onze producten gratis gemaakt. We hopen dat de producten voor jou van waarde zijn en je helpen om jouw fire levensstijl in te richten. 

Fire rekentool

Wist je dat je kan berekenen wanneer je precies fire bent? We hebben er een speciale rekentool voor ontwikkelt. Vul alle gegevens in en bereken welk bedrag er voor jou nodig is om fire te bereiken. Klik hier om de tool gratis te gebruiken. 

Fire community (forum)

Wil jij andere mensen ontmoeten die ook de fire levensstijl toepassen of al fire zijn? Dat kan in onze fire community. In de community vind je antwoord op vragen, kan je zelf vragen stellen en informatie vinden. Voor de community moet je een account maken en hierna krijg je toegang, dit zal altijd gratis blijven. Klik hier om naar de fire community te gaan. 

Gratis masterclass Beleggen

Binnenkort lanceren we de masterclass beleggen voor beginners. In de cursus behandelen we de basisprincipes van beleggen en vertellen we onze 10 meest gemaakte fouten. De masterclass kan je in je eigen tijd bekijken. Je kan je aanmelden voor de wachtlijst om de cursus te volgen. Klik hier om je e-mailadres op te geven. 

Gratis masterclass Fire

Begin je net met fire en wil je op een overzichtelijke en makkelijke manier kennis maken met de levensstijl? Volg dan de gratis masterclass beginnen met fire. In de masterclass behandelen we wat fire is en hoe je er een start mee kan maken. Ook deze masterclass kan je in jouw eigen tijd bekijken. je kan je aanmelden voor de wachtlijst. Klik hier om je e-mailadres op te geven.

Maak jouw fire jaarplan

Sinds kort hebben we het fire jaarplan gratis beschikbaar gemaakt. In het plan behandelen we welke doelen je kan stellen om fire te worden maar we gaan ook verschillende challenges doen om fire praktisch te maken in jouw leven. 

(Visited 109 times, 1 visits today)